Пето издание Уебинар - Запази българското в себе си - с Клуб Чанове и приятели

 

                                                                                                      РЕГИСТРАЦИЯ

 

 

Скъпи приятели от цял свят,

 

през април тази година Клуб по български народни танци „Чанове" навършви 15 години!!! 15 години, през които преподавахме на хиляди хора, развивахме се като екип и създавахме с любов и желание.  Екипът на Чанове се гордее с това, че е положил началото на много инициативи, свързани с популяризиране на народните танци и на изкуството като цяло. Затова беше логично да предприемем нещо ново и наистина специално, за да отбележим нашия юбилей! През годините много от вас сте идвали в нашите танцови, театрални и концертни зали, но получаваме много покани и съобщения от българи от цял свят, които не могат да са с нас тук. Затова решихме ние, хореографите, и нашите приятели да дойдем на гости на вас и вашите семейства по един нов и иновативен начин - независимо в коя точка на света се намирате!  А създалата се ситуация през последните седмици само ни стимулира да ускорим представянето на нашия нов продукт – серия от уебинари „Запази българското в себе си - с Клуб Чанове и приятели"!

 

С нашите уебинари ще се опитаме да съхраним огъня на българщината във всеки от вас с различни рубрики, които да са интересни както за хора, занимаващи се с танци и с изкуство, така и за такива, които никога не са се докосвали до това досега! Екипът на Уебинара е широк и разнообразен, включва както хореографите на Клуб „Чанове", така и  музиканти, актьори и други професионалисти, които ще споделят с вас своя опит, знание и вдъхновение.

 

Тук искам да отбележа, че  уебинарите няма да са на запис. Всичко ще се случва в реално време, в което всеки един от вас ще може виртуално да се докосне до всеки от нас и да зададе своите въпроси. Също така ще можете да ни изпращате вашите идеи и предложения за теми и за това какво искате да научите в нашите уебинари, свързано с българското творчество.

 

 

Дата на провеждане: 7 юни от 13:00 часа / българско време /

Цена: 7.99 $

 

 

Водещи на Уебинара:

Костадин и Милена Господинови - главни хореографи на клуб "Чанове"

 

Лектори:

Димитър Христов - диригент на оркестъра за народна музика на БНР

Севдалин Трендафилов - главен хореограф на клуб "Чанове" град Бургас

 

Актьори:

Божидар Попчев

Александър Митрев

 

 Хореографи:

Мариян Курдов - хореограф на клуб "Чанове" в град София

Кирил Кирчев - главен хореограф на клуб "Чанове" град Стара Загора

 

Регистрация тук!

 

Очакваме Ви!

 

За повече информация:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

тел: 0887 69 40 58