18 – ТИ НАЦИОНАЛЕН СЕМИНАР „ЧАНОВЕ“ 2024

 

 

Скъпи приятели, ето че дойде дългоочакваният момент да обявим 18-тия ни пореден НАЦИОНАЛЕН СЕМИНАР по български народни танци „Чанове“ 2024 година!

 

С удоволствие ви каним, да вземете участие в ежегодния ни летен семинар, който ще се проведе в периода 17 – 21 юли 2024 година , отново там, сред красивите гледки на Рила планина, в к.к.Семково, при любезните ни домакини от СПА-хотел Бор.

 

 

Както традицията на клуб „Чанове“ повелява, ще обединим любителите на българския фолклор, и отново ще разучаваме нови и интересни хорца от различните етнографски области на България, ще обогатим познанията на всеки един от вас за поминъка, обичаите, песните, носиите и танците на българите, ще изучаваме музикалните размери и специфичните за всяка област инструменти от българския фолклор, и много, много ще се забавляваме, танцуваме и споделяме прекрасни емоции и преживявания.

 

 

Семинарите „Чанове“ във времето са се превърнали в неизменна част от живота ни, те отдавна не са вече просто традиция, не просто танцуване и опознаване на българския фолклор – те са мястото, където се срещат съмишленици от цяла България с обща страст – любовта към българския фолклор. Срещите, приятелствата и спомените, които се създават на семинарите „Чанове“ са незабравими и носят на участниците и преподавателите емоционален заряд, който дълго време след това ги кара да се усмихват и чувстват щастливи.

 

 

Дългогодишните преподаватели на семинара са дипломирани хореографи, доказали през годините своя професионализъм, знания и опит – Севдалин и Албена Трендафилови, Кирил Кирчев, Костадин и Милена Господинови, помощник – преподавател Магдалена Трендафилова.

 

 

Ще ви очакваме с „чановско“  танцово настроение и усмивки!

Офертата за настаняване включва:

 

Обучение, съответния брой нощувки, закуска, обяд и вечеря на сет меню, такса за внасяне на алкохол, ползване на басейн, сауна, парна баня, вечерни хоротеки.

 

 Цената е на човек, настанен в двойна стая.

 

 

 

4 нощувки:

Стая стандарт  –  480лв.

Стая лукс – 508лв.

Мансарда – 452лв.

 

 3 нощувки:

Стая стандарт - 395лв.

Стая лукс –  416лв.

Мансарда – 374лв.

 

  2 нощувки:

Стая стандарт – 310лв.

Мансарда – 296лв.

 

 ВАЖНО!!!

Краен срок за записване: 23 юни 2024г. или до запълване на капацитета на хотела. След този срок ще има възможност за записване при наличието на останали свободни места.

За желаещите има възможност за настаняване от 16.07.2024г.

 

За записване и информация:

0886136337 – Милена Господинова

  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Може да заплатите по следните два начина:

Плащане към нашия корпоративен акаунт в PayPal:   Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

или

 

 Банков превод:

Чанове ООД

Банка: ОББ

BIC: UBBSBGSF

IBAN: BG91UBBS80021089580511

Основание: "Участие в семинар“

 

 Очакваме ви!