XII Национален семинар по български народни танци "ЧАНОВЕ 2018"

Здравейте Приятели,

 

Традиционно, всяко лято, клуб „Чанове” събира любители на българския фолклор в някое райско кътче на България. Там всички заедно се потапяме в необятността на българския фолклор – разучаваме нови стъпки, научаваме за обичаите, поминъка и облеклото на българите в различните фолклорни области.

 

Ежегодните семинари по български народни танци издържаха проверката на времето и в годините, за повечето от нас, някак неусетно се превърнаха в начин на живот.

 

Семинарите вече не са обикновена традиция, тяхното предназначение излезе отвъд обикновеното танцуване и опознаване и съхраняване на българския фолклор – ежегодните семинари са място за среща със съмишленици от цяла България, място за споделяне на обща страст, за среща с нови приятели…

 

XII НАЦИОНАЛЕН СЕМИНАР по български народни танци „Чанове 2018” , който тази година ще се проведе от  13 до 19 август 2018 отново в град Банско, отново в нашата "къщичка" -  4-звездния Спа-хотел „Св. Иван Рилски” , където ни очакват нашите мили домакини!

 

 

Програмата на семинара е съобразена така,че да даде възможност на всеки да се включи,независимо от неговите предишни познания и умения.

 

 

Преподаватели и обучаващи ще бъдат хореографи от екипа на Клуб по български народни танци „Чанове” доказали във времето своя професионализъм.

 

 

ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ:

 

Вариант на база HB :

 

6 нощувки- 412лв.

 

5 нощувки- 350лв.

 

4 нощувки-288лв.

 

3 нощувки- 226лв.

 

2 нощувки- 164лв.

 

Цената включва:  Обучение , настаняване за съответния брой нощувки, закуски и вечери на блок маса, ползване на СПА център, басейн,тенис и билярдна маса, безжичен интернет в общите части на комплекса, паркинг и местен данък.

 

Забележка: 

 

Деца до 6 години се настаняват безплатно на допълнително легло.

 

Деца от 6 до 12 години  ползват съответното намаление.

 

 

ОБУЧЕНИЕ:

 

1.Практически занимания:  

- изучаване на български фолклорни хорá 

 

2.Теоретични занимания:

 - изучаване на етнографските области на България със специфичните им особености:граници,поминък,обичаи,костюми,песни,музика и танци.

 

- видеопрожекции и снимков материал

 

Танцувай... запази българското в себе си!

 

 

Краен срок за записване и внасяне на капаро 50% от сумата – 13 юли 2018 година.

Краен срок за довнасяне на остатъка от сумата - 31 юли 2018 година

 

Забележка: При заплащане  до 31 май 2018  на пълната сума за целия период на семинара - 10%  отстъпка

 

 За повече информация и записване  тук.