Шести национален семинар - "Чанове 2012"

 

 

Скъпи приятели,

 

  Когато всеки от вас търси къде и как да прекара своята  почивка ,ви предлагаме тя да е заедно с нас по един  нетрадиционен  и различен начин.А именно - почивка сред природата в планината,съчетана с изучаването и опознаването на българските хорá и танци.

 

  Затова за Шеста поредна година „Чанове” ООД организира Национален семинар по български народни танци и хорá,който ще се проведе в една от най-красивите и забележителни планини в България – Родопите от 13.08.2012 г. до 19.08.2012 г. в курортен комплекс Пампорово,хотел „Снежанка”.
Не напразно казват,че Родопите са магическо място.Това красиво кътче се различава от всички други планински райони.Родопите имат своята мистика и история.

  Природните и архитектурни забележителности в планината изобилстват,хората се славят с гостопроемството си и дълбоката си душевност.

   Целта на този семинар е всеки да може да се докосне до магията на българското хоро и да разбере какви са  били обичаите,поминъка,песните и танците на българите през вековете, като се зареди  с положителни емоции, запознае с нови приятели и изживее незабравими мигове сред природата.

 

  Програмата на семинара е съобразена така,че независимо дали сте танцували или не можете да се включите в съответните групи отговарящи на вашето ниво на познания.

 

  Преподаватели и обучаващи ще бъдат хореографи от екипа на Клуб по български народни танци ”ЧАНОВЕ”,следвайки създадената ясна и успешна програма на обучение през годините.

   Цени и условия на настаняване: 

 

 I Вариант на база HB включва: 

1.Шест нощувки със закуска и вечеря на блок маса

2.Ползване на басейн и сауна

3.Ползване на  фитнес и паркинг

4.Обучение

 

ЦЕНА:370лв.

 

Цена на дете от 4 до 12 години - 135 лева.

  II Вариант  на база FB включва: 

1.Шест нощувки със закуска ,обяд и вечеря на блок маса

2.Ползване на басейн и сауна

3.Ползване на фитнес и паркинг

4.Обучение

 

ЦЕНА:430лв.

 

Цена на дете от 4 до 12 години - 165 лева.

 

 

 

 

ОБУЧЕНИЕ:

 

1.Практически занимания:  

-изучаване на български фолклорни хорá(на групи,в зависимост от нивото на обучаващите се)

 

2.Теоретични занимания:

 - изучаване на етнографските области на България със специфичните им особености:граници,поминък,обичаи,костюми,песни,музика и танци.

- видеопрожекции и снимков материал

 Участниците в семинара ще имат възможност по време на своето пребиваване да посетят някои от културните и исторически паметници,както и природните и архитектурни забележителности в околността. 

Танцувайте и разтоварвайте с нас!

 

 

Краен срок за записване и внасяне на капаро 50% от сумата – 13 юли 2012 годинаКраен срок за довнасяне на остатъка от сумата - 29 юли 2012 година За повече информация и записване натиснете тук.