XIV Национален семинар по български народни танци "ЧАНОВЕ 2020"

 

Здравейте Приятели,

 

Традиционно, всяко лято, клуб „Чанове” събира любители на българския фолклор в някое райско кътче на България. Там всички заедно се потапяме в необятността на българския фолклор – разучаваме нови стъпки, научаваме за обичаите, поминъка и облеклото на българите в различните фолклорни области.

 

Ежегодните семинари по български народни танци издържаха проверката на времето и в годините, за повечето от нас, някак неусетно се превърнаха в начин на живот.

 

Семинарите вече не са обикновена традиция, тяхното предназначение излезе отвъд обикновеното танцуване и опознаване и съхраняване на българския фолклор – ежегодните семинари са място за среща със съмишленици от цяла България, място за споделяне на обща страст, за среща с нови приятели…

 

Това лято, имаме удоволствието да ви поканим на XIV НАЦИОНАЛЕН СЕМИНАР по български народни танци „Чанове 2020” , който тази година ще се проведе от 27 до 30 август 2020  в кк. Боровец, в 4-звездния хотел "Флора"!

 

Елате заедно да отпразнуваме приятелството, скрепено с много енергия, вдъхновение и страст! 

 

 

Програмата на семинара е съобразена така,че да даде възможност на всеки да се включи,независимо от неговите предишни познания и умения.

 

 

Преподаватели и обучаващи ще бъдат хореографи от екипа на Клуб по български народни танци „Чанове” !

 

 

ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ:

 

Вариант на база HB :

 

3 нощувки- 230лв.

 

2 нощувки- 170лв.

 

Цената включва:  Обучение , настаняване за съответния брой нощувки, закуски и вечери на блок маса, ползване на басейн и фитнес, интернет, хотелска застраховка, туристическа такса.

 

 

 

ОБУЧЕНИЕ:

 

1.Практически занимания:  

- изучаване на български фолклорни хорá 

 

2.Теоретични занимания:

 - изучаване на етнографските области на България със специфичните им особености:граници,поминък,обичаи,костюми,песни,музика и танци.

 

- видеопрожекции и снимков материал

 

 Участниците в семинара ще имат възможност по време на своето пребиваване да посетят някои от културните и исторически паметници,както и природните и архитектурни забележителности в околността. 

 

Танцувай... запази българското в себе си!

 

 

Краен срок за записване и внасяне на капаро 70% от сумата – 17 юли 2020 година.

Краен срок за довнасяне на остатъка от сумата - 10 август 2020 година.

 

 

 За повече информация и записване натиснете тук.